Katru dienu, mēs ēdam pārtiku, kuru ražojuši augi, kas apsmidzināti ar nāvējošām ķimikālijām.
Tas nenozīmē, ka mums jāpārstāj ēst augļi un dārzeņi, tā vietā, jāsāk pievērst lielāka uzmanība auga pareizās daļas ēšanai.
1. Sēnes
Sēnes ir ļoti garšīgas, diemžēl, daļa no tām ir nāvējošas. Ir pāris lietderīgas zīmes, kas ļauj atšķirt indīgas sēnes no ēdamām, bet iegaumē to, ka nezināmas izcelsmes sēnes ir bīstami ēst. Indīgām sēnēm ir baltas plankumi, bet ēdamām sēnēm ir gluda cepurīte, bez pleķiem un plankumiem.
2. Ķirši
Ķirši nāk no tās pašas augu sugas, kuru pārstāv aprikozes, plūmes un persiki, šie augļi ir ļoti populāri. Pārkožot vai košļājot ķiršu kauliņus, izdalās indīgā zilskābe. Nākamreiz, kad ēd ķiršus, nekošļā un ilgi neturi mutē ķiršu kauliņus.
Šķir otru lapu, lai noskaidrotu, kuri ir pārējie 6 dārzeņi/augļi
Tevi noteikti interesēs
- Zirnekļi turēsies pa gabalu, ja izmantosi vienu pavisam vienkāršu lietu, kas piešķir mājai Ziemassvētku aromātu
- Vīramāte (68) atnāca pieskatīt savu mazdēlu – pārrados ātrāk no darba un sastingu, kad dzirdēju ko viņa saka
- “Viņš jau ļoti, ļoti sen to ir pelnījis!”: izziņoti jaunumi saistībā ar Maestro Raimondu Paulu:
- Jau vasaras sākumā būs lieliska raža: pieredzējusi dārzniece nosauc vislabāko laiku, kad ziemā jāstāda burkāni
- Kāpēc patiesībā senās guļbūves stāv 200 gadus, bet jaunās sapūst jau pēc 20 gadiem
- Vectēvs laukos atklāja veco triku: pelni cementa vietā – recepte, kas tur stiprāk par akmeni







