Katru dienu, mēs ēdam pārtiku, kuru ražojuši augi, kas apsmidzināti ar nāvējošām ķimikālijām.
Tas nenozīmē, ka mums jāpārstāj ēst augļi un dārzeņi, tā vietā, jāsāk pievērst lielāka uzmanība auga pareizās daļas ēšanai.
1. Sēnes
Sēnes ir ļoti garšīgas, diemžēl, daļa no tām ir nāvējošas. Ir pāris lietderīgas zīmes, kas ļauj atšķirt indīgas sēnes no ēdamām, bet iegaumē to, ka nezināmas izcelsmes sēnes ir bīstami ēst. Indīgām sēnēm ir baltas plankumi, bet ēdamām sēnēm ir gluda cepurīte, bez pleķiem un plankumiem.
2. Ķirši
Ķirši nāk no tās pašas augu sugas, kuru pārstāv aprikozes, plūmes un persiki, šie augļi ir ļoti populāri. Pārkožot vai košļājot ķiršu kauliņus, izdalās indīgā zilskābe. Nākamreiz, kad ēd ķiršus, nekošļā un ilgi neturi mutē ķiršu kauliņus.
Šķir otru lapu, lai noskaidrotu, kuri ir pārējie 6 dārzeņi/augļi
Tevi noteikti interesēs
- CSDD turpmāk pievērsīs pastiprinātu uzmanību šāda veida autovadītājiem un paredz viņiem ievērojami stingrākus sodusby Sandra Vīgante
- Personības tests: tas kā tu satver dūri var daudz atklāt par teviby Jeļena Kuzmenko
- ”Teica, ka Zviedrijas kvalitāte ir nevainojama…” Es pārgriezu jauno boileri un kā ir patiesībāby Rinalds Bergmanis